Vi presenterer: FOLKEKORTET!

Folkekortet er en unik mulighet for deg og dine å komme i gang med fysisk aktivitet. I tett samarbeid med andre aktører i Valdres, har vi satt sammen et tilbud som vi tror vil bli unikt for både fastboende og hyttekunder.

Som innehaver av kortet får du tilgang på en rekke aktiviteter både i selve storhallen, men også på andre aktivitetsarenaer ellers i kommunen. Kortet gjelder for et år, er personlig, og følger skoleåret. Er dere flere i samme familie som ønsker folkekortet, er det lagt til rette for svært gode rabattordninger på kjøp av flere kort innad i samme familie. På denne måten blir det rimelig for hele familier å trene sammen, enten man blir med på noe felles, eller trener på hver sin aktivitet.  Bredden av aktiviteter man kan være med på er stor, så her kan alle finne noe som passer, uavhengig av alder og formnivå. Hvorfor stå å se på fotballtreninga til kidsa, når du heller kan boltre deg i klatrehallen eller være med på spinningtime i rommet ved siden av? Tidsklemma er med andre ord en saga blott. Kjøp et kort du også da vel. Vi ønsker alle hjertelig velkommen, og håper vi kan bidra til at du får en mer aktiv og sosial hverdag!

Folkekortet bestiller du HER

 

Prisliste

 

Normal

Familiemoderasjon

Voksen

1990

995

Barn/Student

990

495

Hyttemedlem

1990

 

Medlemskort

75

 

Familiemoderasjon gjelder kun for voksen nr. 2 og barn nr. 2, 3, 4 osv i hver familie.

Hyttemedlem gjelder for familier på inntil 4-5 pers (2 voksne og 2-3 barn), som hyttemedlem kan du benytte deg av Folkekortet inntil 1 gang i måneden (totalt maks 12 ganger i løpet av et år). Kun mulig for familier med bostedsadresse utenfor Valdres å benytte seg av dette tilbudet. 

Medlemskort/adgangsbevis må kjøpes første gang, men kan brukes flere sesonger.  

Selve kortet plukker du opp i Valdres Storhall og betaler for ved avhenting.
Det er som regel personell i hallen mellom kl 1000 - 1600 alle hverdager.

Vi holder kontoret åpent ekstra for avhenting av Folkekortet til følgende tider:
- Mandag 5. september 1600 - 1900
- Tirsdag 6. September 1600 - 1900 
- Mandag 12. september 1600 - 1900 
- Torsdag 13. september 1600 - 1900 
- Onsdag 14. september 1600 - 1900

Folkekortet bestiller du her!