Aktivitet for alle – starter opp mandag (28.8)!

Høsten 2017 starter det opp et fantastisk nytt aktivitetstilbud for barn og unge som går i 3 – 7 klasse.

Aktivitet for alle – starter opp mandag (28.8)!  

ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ? Send en mail til post@valdresstorhall.no eller ring oss på 48 18 65 12. 

Høsten 2017 starter det opp et fantastisk nytt aktivitetstilbud for barn og unge som går i 3 – 7 klasse. Tre dager i uken (mandag, tirsdag og torsdag) vil vi tilby Aktivitet for alle, et aktivitetstilbud rett etter skoletid. Gjennom fysisk aktivitet, lek, idrett, leksehjelp og sunn mat skal vi i Aktivitet for Alle bidra til å bygge morgendagens ungdom. Deltagerne vil hver dag få tilbud om aktiviteter de kan drive med, i tillegg vil det for de som ønsker økt utvikling på fotballbanen, bli lagt til rette for et eget fotballtilbud minst en dag i uken i regi av FIL og Tony Andre Strande som instruktør.

Aktivitet for alle er et samarbeidsprosjekt mellom Fagernes IL, Fagernes IL Fotball, Valdres Storhall og Nord-Aurdal Barneskole, der Fagernes IL står som ansvarlig arrangør.

GRATIS PRØVEUKER
Lyst til å prøve på Aktivitet for alle? 
Vi slår på stortromma og spanderer de to første ukene (uke 35 og 36), uforpliktende påmelding til prøveukene. 
Meld deg på til post@valdresstorhall.no.

OPPSTART OG TIDSROM
Oppstart 28 august kl 1405 (Elevene blir hentet på skolen og går samlet til Blåbærmyra) Henting 1600 - 1630. Aktivitet for alle følger skoleruta og holder stengt i skoleferier, det vurderes fortløpende å holde åpent i eventuelt høstferie/vinterferie, dette er i så fall ikke inkludert i prisen. 

STED
Normalt vil aktivitetene i høst-/vintermånedene (september – april) foregå i Valdres Storhall, mens det i sommermånedene vil foregå på Blåbærmyra (mai, juni og august). I oppstartsfasen vil vi være torsdager i Valdres Storhall, mens mandager og er vi på Blåbærmyra. 

TRANSPORT
Elevene blir hentet på skolen (Blåbærmyra) eller tar buss til Leira hvor de blir møtt på bussholdeplassen (Valdres Storhall). Transport er ikke inkludert i prisen, men det jobbes opp mot Opplandstrafikk for å ordne gratis transport til alle som har skysskort på strekningen Leira/Aurdal. 

PRISER
- 3 dager i uken, 1500,- per måned
- 2 dager i uken, 1100,- per måned
- 1 dag i uken, 600,- per måned
- Søskenmoderasjon: 20%
- Enkeltdag – 200,- per gang. 
Et måltid er inkludert hver dag, transport er ikke inkludert. 

Spørsmål?
Ring på 909 60 543, til Jan Erik Mathisen, ansvarlig Aktivitet for Alle.

PÅMELDING
ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ?
Send en mail til post@valdresstorhall.no eller ring oss på 48 18 65 12.