Siste nytt fra Valdres Storhall!

De siste ukene har vært travle i hallen, fremover skjer det også masse spennende i hallen, les nedover for å oppdatere deg på siste nytt!

 
 

KLATREHALLEN SKRUES OM I UKE 47!
I uke 47 skal klatreklubben skru nye klatreruter i hallen, klatrehallen holder derfor stengt fra 20.11 - 26.11.
3 av 4 Auto-belayer blir også sendt på service i denne perioden så de vil ikke være tilgjengelige fra 15.11 til de returnerer (normalt 2-3 uker).

 

ENDRINGER I VILKÅRENE FOR FOLKEKORTET
Avtalen med kommunen angående svømmehallen har dessverre løpt ut, vi kan derfor ikke lenger tilby gratis svømming lenger, men har fått forhandlet frem 25% rabatt til alle voksne som ønsker å svømme.

Kommunen gir fra før av barn og unge, til og med året de fyller 16 år, og voksne i følge med barn til og med året barnet fyller 12 år, gratis inngang i svømmehallen.

*For å få tilgang til rabatten er det viktig at man har oppdatert oblat på kortet sitt, kom innom på kontoret i storhallen så får du ny oblat. 

 

SAVNER DU NOE?
Det siste året har det bygget seg opp med gjenglemte ting i hallen, vi har nå tatt en opprydding i kurven. Alt er satt ut på tribunen nærmest inngangen nå, ta deg en tur og se om du finner noe du savner. Tingene blir stående framme frem til og med 15. november. Etter dette pakker vi det ned og gir det bort.