Informasjon om Vinterferieukene i Valdres Storhall

Vi har sett oss nødt til å legge opp til et litt annet opplegg enn normalt i vinterferieukene 2021.

Normalt sett hadde vi nå sett frem til å ha oppe hver dag i vinterferien og ønsket tilreisende fritidsgjester hjertelig velkommen til Valdres Storhall.
 
Covid-19 setter dessverre en stopper for dette i år, i samråd med kommunelege og ledelsen i hallen har vi kommet frem til at situasjonen ikke tillater at vi holder åpent for den type aktivitet i år og vi velger derfor å holde stengt for drop-in og lignende i vinterferien.
 
For de av dere som har Folkekortet vil hallen holde åpent som normalt, men det vil ikke være tillatt å ha med seg besøkende gjester eller lignende i storhallen. Noen av tidsrommene er hallen leid bort til treningssamlinger og det er svært viktig at folk respekterer dette og holder seg helt unna hallen i disse tidsrommene.
 
BUA Valdres holder åpent i ukedagene som normalt (kan være noe begrenset i uke 9, så ring gjerne på forhånd), men vi vil kun bedrive utlån av utstyr til de som bor fast i Valdres.
 
Vi håper på forståelse for disse valgene og håper dere får en fin vinterferie på hytter og hotell for det om, så håper vi at vi sees igjen i hallen snart!