Sommeråpent i storhallen!

I sommer har vi gleden av å ønske folk velkommen til Storhallen igjen!

Storhallen og BUA åpner for fullt og vi slår på stortromma og holder storhallen oppe til faste tidspunkt 5 dager i uka hele sommeren!
 
Fra  17. juni - 9. august vil storhallen derfor holde åpent onsdag - søndag: 10-16
 
Her vil det være mulig å både benytte seg av anleggene og låne utstyr til å bruke i anleggene.
For mer info om de forskjellige aktivitetene se: 
- Storhallen (friidrett, fotball, ballspill)

Kiosken vil og være åpen for salg av både, brus, is og vaffel i åpningstidene!
 
PS: Noe av aktiviteten vil dessverre ha noen begrensninger pga. smittevernstiltak i forbindelse med Covid-19, men stort sett vil ting fungerere som før.
 
Hjertelig velkommen!

 

FOLKEKORTET

Brukere av Folkekortet har fra og med 17. juni igjen lov til å benytte seg av hallen som før, begrensningene vil fortløpende oppdateres så ta deg alltid tid til å lese over før dere setter i gang med aktivitet.


Begrensninger per 17.6.20: 

- Besøkende som har symptomer på Covid-19 må holde seg hjemme.

- Besøkende skal gjennomføre håndvask/hånddesinfeksjon avhengig av aktivitet og behov, men som et minimum ved ankomst og før de forlater hallen.

- Alle skal holde en avstand på minst 1 meter til enhver tid (Unntak: organisert aktivitet som er fritatt for dette av helsemyndighetene). 

- Det er ikke lov å ha med seg brukere av hallen som ikke har Folkekort (drop-in gjester vil kun være tillatt i åpningstidene onsdag - søndag 10-16). 

- Alle som skal inn og ut av hallen utenfor sommeråpningstidene er nødt til å registrere seg ved å skanne nøkkelbrikken i det de går inn og ut av hellen. 

- Garderober skal ikke brukes. 

- I klatrehallen vil det ikke være tillatt med mer enn 20 personer om gangen, maks 10 personer i hovedetasje og maks 10 personer på mesanin (2. etg).

- I storhallen vil det ikke være tillatt med mer enn 50 personer om gangen.