StartUppValdres - idèkonkurranse!

Den beste forretningsideen i Valdres skal kåres!

Den beste forretningsideen i Valdres skal kåres!

Sitter du på en god idè som trenger å komme opp og frem i lyset? Meld deg på StartUpp Valdres sin idèkonkurranse, hvor alle som har en knallgod forretningsidè konkurrerer om 50 000 kroner i utviklingsstøtte! Dette er en gylden mulighet til å vise fram sin idè, samt mulighet for å vinne utviklingspakker med gratis kontorplass og veiledning for å få ideen din ut på markedet. 

Kristin Krohn Devold kommer til konkurransekvelden i Valdres Storhall 12. oktober og skal lede juryen som bestemmer hvem som går av med seieren. Deltagerne skal pitche sin forretningsidè for juryen, og det vil være den beste ideen eller konseptet kombinert med innsalg og formidlingsevne som vil være avgjørende. 

Som forberedelse til konkurransen holder vi et arbeidsverksted i Valdres Næringshage 27. september kl.16:30-21:00, hvor det er obligatorisk oppmøte for deltagerne i konkurransen. Her vil man få tips og veiledning, og det vil være fokus på idèutvikling og formilding. Generalprøve i Valdres Næringshage 2. oktober. 

Arrangementene er gratis og åpne for alle til å delta. Det er åpent for publikum og det er en god mulighet for de som ønsker å lære og se innovasjon i praksis, bli inspirert av spennende innsalg og knytte nettverk.